19.06.2023 İstanbul

2022 bp Müteahhit Ödülleri’nde TORA’ya 8 Ödül Verildi

2022 yılı bp Müteahhitler Buluşması’nda TORA 8 dalda ödül almaya hak kazanarak yine en çok ödül alan firma oldu. bp’nin 8 yıldır yaptığı müteahhit buluşması ve ödül töreninde bu sene de tam gün bir etkinlik yapıldı. 6 Şubat 2023 Kahramanmaraş depremi nedeniyle mart ayındaki etkinlik haziran ayında gerçekleştirildi.

Etkinlik bp Türkiye SEÇ-G Müdürü Emir Özdemir’in etkili SEÇ kültürü sunumuyla başladı. Sonrasında Güney Avrupa Yapı İşleri Müdürü Gülin Akdeniz ve Bakım Kontratları Müdürü Mehmet Serkan Uzun 2022 ve 2023 yılındaki gelişmeler hakkında konuşma yaptılar. Bu seneki toplantıya 2 yabancı misafir de dahil oldu. Güney Avrupa SEÇ-G Direktörü Constantine Zis ve Güney Avrupa Bakım Müdürü Ruth Hurtado da birer konuşmaya yaparak etkinliğe renk katmış oldu.

Öğleden sonra eğlenceli reçelli ekmek yeme atölye toplantısının ardında bp Türkiye Akaryakıt Operasyonlar Müdürü Ersin Akmanoğlu 2023 yılı yatırımları hakkında paylaşımlarda bulundu. Konuşmanın ardından ödül törenine geçildi. Ödüller bp Türkiye SEÇ-G Danışmanı Özkan Çakmak, Bakım Koordinatörü Büşra Menemencioğlu, Marmara Proje Müdürü Selin Şahin, Güney Proje Müdürü Abdullah Çilli, Anadolu Proje Müdürü Ali Alper Çelik, Ege Proje Müdürü Sinan Buz tarafından verildi.

Müteahhit Saha Destek Ödülüne TORA Kalite ve SEÇ Müdürü Anıl Erdinç Tüfekçi, Müteahhit Çevrecilik ve Sürdürülebilirlik Ödülüne Serkan İktü, Müteahhit İletişim Liderliği Ödülüne Muharrem Yeşilyurt, Emniyet Programı Ödülüne Kemal Başar, Müteahhit Proje Yönetimi Ödülüne TORA, SEÇ-G Performans Ödülüne TORA, Müteahhit Çevrecilik ve Sürdürülebilirlik Ödülüne TORA Bakım Departmanı layık görüldü. Ödül töreni deprem sırasında destek olan tüm müteahhitlere Kahraman Müteahhit Ödülü verilmesiyle sona erdi. Böylelikle TORA bp’den 2022 yılındaki özverili çalışmalarına dolayı 8 dalda ödül almış oldu.