29.07.2020 İstanbul

Akaryakıt Tanker Dolumları İçin Genel Kullanıma Uygun POLYPAL OIL Hortumları

Benzin, Dizel ve ısıtma yağı tankerlerinin dolumları için kullanılan en yaygın hortum ebatı DN 100’dür. Elaflex’in “Sarı Bant” lı TW hortumları bu uygulamalar için her zaman standartların belirlenmesinde öncülük etmiştir.

Günümüzde Rafineri yakıtları daha da çeşitlenip karmaşıklaşıyor. Çevre dostu ve verimli premium ürünler üretmek için terminaller; yeni tipler, aromatikler ve katkı maddelerinin içeriği de dahil olmak üzere, sürekli olarak yeni ve değişken yakıt kalitesi üzerinde çalışıyorlar. Yeni bileşimlerin bazıları, standart hortumların ömürleri üzerinde olumsuz bir etkiye sahip olabilirler.

Bu sebeple dolum hortumları yeni tiplere de uyum sağlamalılar. Birkaç yıl süren pratik saha testlerimiz doğrultusunda geliştirdiğimiz, yeni tip POLYPAL OIL dolum hortumlarımızı, tüm benzin tipleri için “hepsi bir arada” evrensel bir standart dolum hortumu olarak tavsiye ediyoruz.

Evrensel POLYPAL OIL hortumlarımız elektriksel olarak hamurundan iletken, UPE iç astarlı, dirençli ve uzun ömürlü olduğu kadar her türlü petrol bazlı ürünler, aromatikler ve yakıt katkıları için uygundur. Hortum dış katmanı ise yakıta ve ozona dayanıklı kloropren’den yapılmıştır.

Kaynak; elaflex.com.tr