04.05.2016 İstanbul

Assan LED Aydınlatmalar 5 Yıl Garantili

Son teknoloji ile üretilen tüm Assan LED ürünlerimiz 5 yıl boyunca garantilidir.

Assan firması ile işbirliğimizin sonucunca, akaryakıt istasyonları için özel üretilmiş olan ekonomik LED aydınlatma armatürleri elektrik faturalarınızın azalmasını sağlar. Son teknoloji  ile üretilen tüm led ürünlerimiz 5 yıl boyunca garantilidir. Yüksek koruma sınıfı sayesinde sorunsuz çalışır. Akaryakıt istasyonlarına has olarak yapılan ışık mühendisliği çalışmalarının ürünüdür.

NYXX MIRA / KANOPİ AYDINLATMA , yüksek enerji verimliliğine ve uzun ömre sahiptir NYXX MIRA, emsallerine göre %50 düşük güç tüketimi ve

son derece uzun ömrü ile konvansiyonel dış ortam aydınlatma armatürlerine alternatif olarak üretilen LED projektördür. Akaryakıt istasyonları ve servis alanları, bol ışık gerektiren, alçak tavanlı yerler, depolar, yapı marketleri, üretim holleri gibi alanlarda uygulanabilir. İç mekanda MIASA  modelinin, farklı ebat seçenekleri ve yüksek enerji verimliliği ile birlikte yüksek kaliteli aydınlatma sağlayan gömme LED aydınlatma armatürüdür.LS021 LED armatürler  akaryakıt istasyonda bulunan park alanları, akaryakıt tank sahalarının, lpg tank sahalarının ve istasyon çevresini aydınlatmak amacının yanı sıra cadde, otoyol, otopark ve sokak aydınlatmalarında kullanılmak üzere tasarlanmış dış mekan LED aydınlatma armatürüdür. Market içi ve iç mekanlarda NYXX PROPUS, ile yüksek kaliteli aydınlatma  elde edebilirsiniz. Detaylı bilgi için 0850 222 87 22 no’lu çağrı merkezimizden bizi arayabilirsiniz.