02.12.2022 İstanbul

Aurora Serisini iF Tasarım Ödülü Sahibi Yapan Nedir?

14 Nisan 2021 tarihinde iF Design, 2021 ödülünün kazananları açıklandı. Star Charge Aurora Serisi 20 farklı ülkeden 98 alanında uzman jüri üyesi tarafından iF Design ödülüne layık görüldü.

iF Design dünyanın en saygın tasarım yarışmalarından biri olarak kabul edilir. iF Desing ödülleri özgün tasarımları belirlerken onların iş dünyası ve günlük yaşama uygunluğunu değerlendiren dünyanın en önemli tasarım ödüllerinden biridir.

iF damgası, Almanya’da 1953 yılından günümüze tasarım dünyası kadar tüketiciler için de güvenilirliğin işareti olmuştur.

52 farklı ülkeden 10.000 farklı tasarım arasında Aurora serisini olağanüstü kılan nedir? İşte Aurora serisi hakkında ilginizi çekebilecek gerçekler.

Aurora serisi Yenilikçi Aurora serisi AC şarj üniteleri hem halka açık kullanım hem de kişisel kullanım için adapte edilebilir. Aurora serisi tasarımcıları geleneksel şarj istasyonlarının klişe görüntüsünü yerle bir ederek dış kabuğun yerine mevcut cihazların kare tasarımını terk etti ve onu modern bir görüntüye kavuşturdu. Aurora serisi şık bir görünümün ötesinde ergonomik şarj konnektörü tutucusu ile daha kolay bir kullanımı deneyimi sağlamıştır.

Aurora serisi AC Şarj cihazı adını ağırlıklı olarak kutup bölgelerinde görülen, gökyüzündeki doğal ışık görüntüsü olan kutup ışıklarından almıştır. Aurora serisi ve diğer Star Charge ürünleri bu renkli ve nadir görülen gösteriye ithafen müşterilerine daha iyi performans ve daha iyi bir deneyim sunmak için çabalamaya devam edecek.

Aurora serisi yüksek hassasiyetli enjeksiyon kalıplama teknolojisi kullanılarak üretildi. Ip55 koruması sınıfı ile Aurora serisi ekstrem çevre koşullarında bile en üst düzey performansı sağlamaktadır. Ayrıca Aurora Serisi müşterilere akıllı şarj fonksiyonlarının yanında değiştirilebilir renk seçenekleri ile birlikte farklı varyasyonlar sunabilmektedir.