24.06.2022 İstanbul

Cidar alarm sistemlerinin markadan bağımsız uzaktan 7/24 takip edilmesi

TORA olarak  yaklaşık 2 yıldır yaklaşık 200  istasyonda markadan bağımsız olarak cidar alarm sisteminin takibini  yapmaktayız.

Çift cidarlı akaryakıt tanklarında  işletme tercihine göre basınçlı veya sıvılı tip alarm sistemi kurulmaktadır. Bu sistemler  kaçak oluşmadan alarm verdiği için kaçak algılamadan ziyade akaryakıt kaçak önleme sistemi olarak da adlandırılabilir.

Bu sistemlerinin sürekli olarak çalışır durumda kalması ve alarmlarının takip edilmesi kritik önem arz etmektedir. Alarm takibi kapsamında yetkisiz müdahaleler, ekipman arızaları ve tank cidarında oluşan kaçaklar tespit edilerek raporlanmaktadır.

TORA olarak uzaktan cidar alarm sistemlerinin uzaktan takibini markadan bağımsız olarak 2 yıldır yapmaktayız. Marka ve modelden bağımsız olarak tüm ekipmanlara uygulanabilir uzaktan alarm takibi olması işletmelere ilave bir maliyet yükünden kurtarmaktadır. IOT teknoloji ile kesintisiz veri hizmeti, hızlı raporlama müşterilerimiz her türlü soruları cevaplandırmaktadır.

Akaryakıt istasyonları için en  büyük risklerden biri de deprem gerçeğidir. Cidar alarm sistemi takibi yapılan istasyonlarda, deprem sonrası akaryakıt tanklarında bir sorun olup olmadığını dakikalar içinde uzaktan tespit edilerek müşteri ve ana dağıtım yetkililerine raporlanmaktadır.

TORA olarak  yaklaşık 2 yıldır  200  istasyonda markadan bağımsız olarak cidar alarm sisteminin takibini  yapmaktayız.