04.06.2022 İstanbul

Değişken Hız Teknolojisi Performans Lideri Mag Vfc

Yoğun saatlerde hızlı doldurma süreleri, debi düşümü yaşanmamasını sağlayan ve bu sırada güç tasarrufu sağlayan, değişken hızlı dalgıç pompa sistemleri MAG VFC sayesinde tutarlı akış oranları ile karı maksimize etmenize olanak sağlar. İşletme giderlerini azaltır. Yakın süreçte ürün yelpazemize katılan FE PETRO ürünleri ile sektörde sürdürülebilir ekonomiye katkıda bulunacağına inandığımız değişken hız motor ve kontrol ünitelerinin montajlarına TORA olarak başlıyoruz.

TEKNİK AVANTAJ

Yoğun saatlerde daha hızlı doldurma süreleri sırasında güç tasarrufu yoğun olmayan saatler, değişken hızlı dalgıç pompa sistemleri tutarlı akış oranları ile karı maksimize etmenize olanak sağlarken işletme giderlerinizi de azaltmaktadır.

Yoğun saatlerde daha hızlı doldurma süreleri ve yoğun olmayan saatlerde güç tasarrufu sağlayan FE PETRO 4 HP, 2HP, 1½ HP ve ⅓ & ¾ HP değişken hızlı dalgıç pompalar, işletme giderlerini azaltırken maksimum kâr sağlar. 2 HP dalgıç pompaların sabit devirli modelleri de mevcuttur.

Daha Yüksek Akış Hızları

MAGVFC değişken hız kontrolörü, tüm yakıt doldurma noktalarında optimum akış oranları sağlamak için dalgıç pompayı gerektiği gibi yukarı ve aşağı ayarlar. Sonuçta, aynı maliyete sahip olan sabit hızlı sistemlerden daha hızlı, daha tutarlı akış oranlarını yakalamaktadır.

Verimli enerji

Değişken hızlı sistem, sürekli olarak istenen akış hızlarını elde etmek için gerekli gücü sağladığından, sistem yalnızca gerektiği kadar enerji tüketir. Yoğun olmayan iş saatlerinde enerji tasarrufu ve yoğun saatlerde ise daha yüksek akış sağlamak için tasarlanmıştır.

Hidrolik çekiç etkisi;

Hidrolik etki, sabit hızlı pompa sistemlerinde abartılı olabilen akışın durmasından kaynaklanan ani bir basınç yükselmesidir. Değişken hız sistemi, anlık hidrolik basınçla oluşabilecek aşınma gibi ekipman üzerindeki etkileri önemli ölçüde en aza indirir.

Arabaları hızlı doldurun

Her zaman arabaları daha hızlı doldurmak önemli olmuştur. Patentli MAGSHELL ile akış hızı yeteneklerinizi ve potansiyel iş hacminizi ve kârınızı en üst düzeye çıkarın. MAGSHELL, pompa motoru hızını değiştirerek ürün akışı alanını %45 oranında artırır.

Üstün sihirli kabuk

Franklin tarafından desteklenen tamamen paslanmaz çelik gövde yapısı ile elektrik motoru, MAGSHELL donanımlı dalgıç pompalar. Maksimum çalışma süresi ve uzun vadeli performans için üretilmiştir. Kırk yılı aşkın bir süredir kanıtlanmış bir performans geçmişi ile desteklenmektedir.

Genişletilmiş Akış ile yüksek hızları yakalayın

FE PETRO 2 HP ve 4 HP modellerinde bulunan MAGSHELL, genişletilmiş bir akış alanı sağlayarak, yoğun çalışma zamanlarında her bir tabancanın arka arkaya açılmasına eşdeğer önemli ölçüde daha yüksek akış hızları yaratır. Değişken hızlı sistemler, yakıt ikmal noktalarında optimum akış oranları sağlamak için gerektiğinde sistemin beygir gücünü artırır. Bu, sabit hızlı sistemlere kıyasla en yoğun iş zamanlarında daha hızlı ve daha tutarlı akış hızları sağlar.

Daha Yüksek Verim

Değişken hızlı sistemler, sabit hızlı sistemlere göre daha hızlı ve daha güvenilir akış oranları sağlayarak , neredeyse aynı toplam sahip olma maliyetinde daha yüksek verim sağlar.

İhtiyaçlarınızı Karşılayın

Değişken hızlı dalgıç pompalar, boru ve dağıtım sisteminizin özelliklerine bağlı olarak maksimum tabanca başına 10 GPM (38 LPM) akış hızında çalışacak şekilde kurulum sırasında ayarlanabilir. Değişken hızlı 2 HP pompalar, aynı anda çalışan sekiz adede kadar yakıt doldurma konumu için sabit 10 GPM (38 LPM) sağlarken, 4 HP pompalar 12 yakıt doldurma konumuna kadar 10 GPM (38 LPM) sağlar.

Tanıyarak Arıza Tespiti

MAG VFC değişken frekans kontrolörü, çalışma durumunu ve arıza kodlarını gösteren 7 bölümlü bir çift ekrana sahiptir. Denetleyicideki bir arıza geçmişi, ekrandaki arıza tanılama sistemi gelişmiş bir sorun giderme süreci de sağlar.