27.10.2020 İstanbul

Deterjan ve Bakım Kimyasallarında Uluslararası Lider

WashTec Group’un bir yan kuruluşu olan AUWA şirketi, araba yıkama teknolojisi için yıkama ve bakım kimyasalları alanında uluslararası bir pazar ve yenilik lideridir. AUWA, araba yıkama işletmecileri için yenilikçi ürünler ve çözümlerin yanı sıra arabalar ve ticari araçlar için portal ve self servis araba yıkama hizmetleri sunmaktadır. AUWA, 50 yılı aşkın süredir Almanya’daki konumunda yıkama ve bakım kimyasallarının geliştirilmesine öncülük ediyor.

Araç Bakımı Alanında Yenilik Lideri

AUWA, araç bakımında teknolojik ilerlemeyi şekillendirmeye yardımcı olur. Amacımız, yüksek verimlilik, düşük tüketim ve optimum çevre uyumluluğu ile geleceğe yönelik ürünler geliştirmek. Her araç yıkaması için mükemmel bir şekilde koordine edilmiş ürün sistemini ve maksimum verimlilik ve en iyi yıkama sonuçları için kişiye özel hizmetler sunuyoruz. Araba yıkama teknolojisinde dünya pazar lideri olan WashTec Group’un bir şirketi olarak sektördeki gelişmelere ve ihtiyaçlarına herkesten daha yakınız.

Çevre Koruma Öncüsü

AUWA ürünleri, ödün vermeyen araç temizliği ve bakımı için çevre dostu tariflerle karakterize edilir. Sadece yüksek konsantrasyonlu bir bileşimde yüksek kaliteli malzemeler kullanıyoruz. Bu, yıkama kimyasallarının en ekonomik kullanımını garanti eder, tüketimi ve ilgili nakliye maliyetlerini ve egzoz emisyonlarını azaltır. Daha az tatlı su kullanır ve su geri kazanımı ve arıtımı daha kolay ve daha etkilidir. AUWA serisi, nitrilotriasetik asit (NTA) ve hidroflorik asit gibi maddelerden tamamen arındırılmıştır. Kesintisiz kalite kontrolleri ve en yüksek çevre ve sağlık standartlarına uygunluk bizim için bir en önemli konulardan biridir.

Yıkama Kimyasallarında Güncel AUWA Yenilikleri

AUWA’nın en son yenilikleri arasında, ön temizlemeden kurutmaya kadar mükemmel koordineli yıkama ve bakım ürünleri için en iyi performanslı yıkama kimyasalı bulunmaktadır. AUWA yenilikleri, müşteriler ve araba yıkama işletmecilerinin değişen ihtiyaçlarına sürekli olarak yöneliktir.