19.04.2022 İstanbul

Elektrikli Araçlar İçin Hızlı Şarj İstasyonları Hibe Programı

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Türkiye’de elektrikli araçların şarj altyapısını oluşturmak için girişimcilerin hızlı şarj istasyonu yatırımı yapmasını sağlamak üzere “Elektrikli Araçlar İçin Hızlı Şarj İstasyonları Hibe Programı”nı başlattı.

Teknolojik ürün yatırım destek programı elektrikli araçlar için şarj istasyonu çağrısı ile 81 ilde 1560 noktada halka açık hızlı şarj istasyonu kurulumu 15 Nisan 2023 tarihine kadar yapılacak. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından 46 ayrı bölge için elektrikli araç hızlı şarj istasyonu ünitesi başına 250,000 TL ‘ye kadar hibe verilecektir. EPDK tarafından şarj hizmeti faaliyetleri konusunda lisanslı olan TORA ŞARJ sizlere bu yatırımınızda baştan sona destek olmaya hazır. 24 yılı aşan mühendis ve teknisyen kadrosu ile kurmak istediğiniz elektrikli araç şarj istasyonunuza her türlü elektrik trafo, pano altyapı projelendirme ve ruhsat konusunda sizlere destek olmak isteriz.

Gerek TOGG gerekse diğer tüm elektrikli araçlarla tam uyumlu 90 kW, 120 kW, 150 kW, 180 kW ve 360 kW DC güçlerinde hızlı elektrikli araç şarj ünitelerinin temin ve tesisi konusunda TS 13909 Elektrikli araçlar ve elektrikli şarj sistemleri- Temel terimler ve tanımlarına göre hizmet sağlamaktayız. Distribütörlüğünü yaptığımız Starcharge, ürünleri hali hazırda 200,000 adet DC hızlı elektrik şarj ünitesi ile Dünya genelinde hizmet vermeye devam etmektedir. Konusunda en büyük üretici olan Starcharge ürün detayları için www.torasarj.com adresinden ziyaret edebilirsiniz.

Hemen Android veya IOS marketten TORA ŞARJ uygulamasını indirip avantajlardan yararlanabilirsiniz.

TORA ŞARJ lisansı altında sertifika sahibi olarak hem hibeden yararlanabilir hem de en yüksek kar marjını alabilirsiniz. TORA ŞARJ 3 yıllık anlaşma paketi kapsamında yüksek oran anlaşması ile şarj hizmeti kazancının önemli kısmının sizde kalmasını sağlamaktadır.

TORA ŞARJ 50’nin üzerinde tecrübeli bölge servisi, 300 kişilik mühendis, teknisyen ekibi ve 200 adet servis araçları ile gece gündüz elektrikli araç şarj istasyonlarına destek vermektedir.

Tüm detayları 0850 8088672 no’lu 7/24 destek hattımızdan alabilir veya info@torasarj.com adresi üzerinden bizlerle iletişime geçebilirsiniz.