20.10.2021 İstanbul

 

HORIZON-2 İstasyonlardaki Yerini Alıyor

1865’ten günümüze yeniliklerine yenilikler ekleyerek gelen dünya lideri yakıt dispenser üreticisi Gilbarco Veeder-Root ileri teknolojiyle donanmış HORIZON-2’yi müşterilerinin kullanımına sunuyor.

Gilbarco, markasının vazgeçilmez özelliği haline gelen uzmanlık ve kaliteyi doruk noktasında HORIZON-2’de görüyor. HORIZON-2, benzersiz tasarımıyla kendisinden önceki dispenser modellerinin markaya kazandırdığı güvenlikte sınıfının en iyisi ve metre hassasiyetinde sektör lideri olma özelliklerini koruyarak rakipsiz bir kullanıcı deneyimi sağlıyor.

Hırsızlık ve dolandırıcılığa karşı istasyon sahiplerinin ihtiyaç duyduğu güvenlik kriterlerini bünyesinde barındıran HORIZON-2, güvenli arayüz pulseri, şifre korumalı elektronik, sensörlü kapılar ve koruyucu yazılım ile donatılmıştır. Kullanıcılara uygun erişim izinleri vererek kimin neyi kontrol edebileceği kolaylıkla yönetilebilir.

Modern yakıt teknolojisinin gerektirdiği esnek dispenser çözümlerine uygun olarak HORIZON-2 dört standart yakıta kadar entegre edilebilirken yüksek debi uygulamalarına ve AdBlue, CNG, E85, Biyodizel ve LPG gibi popüler alternatif yakıt kombinasyonlarına da elverişli bir yapıya bürünerek istasyonda müşterilerin karşısına geniş bir ürün yelpazesiyle çıkıyor. SK700-II ve HORIZON’da olduğu gibi dört pistonlu C+ metre ile donatılmış HORIZON-2, sınıfının en iyisi elektronik ölçümleme sistemiyle en düşük metre sapması sağlayarak oldukça hassas bir yakıt sayımı gerçekleştirir. Artan hassasiyet yeniden kalibrasyona olan ihtiyacı da azaltmış olur.

Opsiyonel paslanmaz çelik kasa hidrolik panelleri, hidrolik kapağı ve opsiyonel ticari kanopi ile kurumsalınıza en uygun görünüşü isteğe göre uyarlayabilir, daha uzağa ulaşan hortumlarla kullanım kolaylığı maksimum seviyeye getirilir. Gelişmiş görüş netliğine sahip tam entegre multimedya LCD ekranlarla medya içeriği ve satış bilgileri tek bir ekranda toplanabilirken yüksek kâr marjlı ürünlerin teşhir edilmesi ya da reklam alanlarının üçüncü taraflara satılması yoluyla gelirler arttırılabilir.

HORIZON-2 yakıt dispenserleri dünyanın dört bir yanında bulunan istasyonlarda yerlerini almaya başlarken etkin servis ağı sayesinde bakım ve yedek parça anlamında sorunsuz bir dispenser deneyimi yaşarsınız.