13.05.2020 İstanbul

Korona Virüs Salgını Sonrası TORA Servis Operasyonları

Dünyayı ve Ülkemizi etkisi altına alan COVID-19 salgını nedeni ile hizmet sektörü hariç birçok işletme tedbir amaçlı kapatılmıştır. Hizmet sektörünün devam edebilmesi için en önemli görevlerden biri de kesintisiz hizmet veren akaryakıt istasyonlarıdır.
TORA bu zor günlerde akaryakıt istasyonlarının devam eden projelerinin tamamlanmasın da ve servis taleplerine zamanında müdahale ederek akaryakıt istasyonlarının taleplerini karşılamıştır.
TORA çağrı merkezi 7/24 home ofis olarak hizmet vermeye devam etmektedir. Konusunda uzman olan çağrı merkezi personelleri birçok arızayı sahaya ekip göndermeden telefon desteği ile çözmektedir. Hızlı ve ücretsiz arıza çözümleri müşteri memnuniyetini arttırmaktadır.
Sahada görev yapan personelimizin evlerine sağlıklı bir şekilde dönmeleri için gerekli koruyucu sağlık ekipmanları (Maske, eldiven, tulum, dezenfektan malzemeleri) şirketimiz tarafından sağlanmaktadır. Saha faaliyetlerimiz sırasın da COVID-19 salgını ile mücadele ederken alınması gereken tedbirleri SEÇ departmanımız, tüm çalışanlara online ortamda yapılan eğitimler ile aktarmaktadır.