25.10.2023 İstanbul

Mavi rengini artık Türkiye’den temin edecek

Mavi rengiyle özdeşleşen FE markalı akaryakıt dalgıç pompaların üretimi artık Türkiye’de gerçekleştirilecek. Ülkemizin sanayi ürünleri üretimindeki kalitesi ve tedarik ile dağıtım konusundaki fırsatları, Franklin Electric Fueling Systems firması tarafından değerlendirilerek, yeni açılan İzmir fabrikasında akaryakıt dalgıç pompa üretimine başlandı. EN 14125 sertifikalı UPP markalı akaryakıt borulama sistemleri ve elektronik hat kaçak dedektörü ELLD gibi üstün teknolojik koruma sağlayan ürünler de dahil olmak üzere, akaryakıt alt yapı sistemlerinin öncü ürünlerini üretmektedir.

Tüm üretim ve kalite kontrol süreçleri, Amerika’daki Madison fabrikasıyla aynı standartlarda yürütülüyor ve her aşamada testler ve kalite kontrolleri kaydediliyor.

Amerika NASDAQ borsasında işlem gören FE firmasının İzmir’e yaptığı bu yatırımın ardından, artık 1 ½, 2, 4 HP ATEX sertifikalı ayarlanabilir akaryakıt dalgıçların temini çok daha hızlı olacak. Ayrıca, Avrupa, Rusya, Afrika ve Ortadoğu ülkelerine ihracata başlanmıştır.

Tora olarak, artık daha ekonomik ve esnek ödeme koşullarıyla FE akaryakıt dalgıç pompalarının teminini sürdürüyoruz.