Bildiğiniz üzere Meteoroloji’den aktarılan son dakika haberine göre Antalya Bölgesi için alarm seviyesi ‘Kırmızı Kod’ olarak belirlenmiş ve şiddetli yağış beklenmektedir.

  Öncelikle hava koşulları normale dönene kadar Tora olarak acil bir durum söz konusu olmadıkça servis ekiplerimizin seyahat etmesini durdurduğumuzu bilgilerinize sunarız.

Antalya bölgesinde yer alan istasyonlar için gerekebilecek acil müdahaleler kapsamında çağrı merkezimizde gerekli kaynak planlaması yapılmıştır. Uzaktan izlenebilir tüm sistemlerimiz (Gaz dedektör sistemi, Veeder Root, tank otomasyonu ve PLLD gibi ) anında kontrol edilerek hızlı tespit ve zamanında müdahale için gerekli olan destek çağrı merkezimiz aracılığı ile verilecektir.

Bu noktada aşağıdaki konulara dikkat çekerek istasyonlarda şimdiden basit önlemler alınmasını sağlayabiliriz.

• Tanklara yoğun yağış sırasında gerek menhollerden gerekse uzak dolum noktalarından su girişini engellemeye yönelik gerekli kontroller sağlanabilir.
• Tank otomasyon sisteminde oluşan alarmlar dikkate alınmalıdır. Özellikle tank içi yüksek su alarmları takip edilmelidir.
• İskele gibi şiddetli rüzgar ile devrilme riski olan ekipmanlar için tedbir alınması gereklidir.
• Bodrum katı bulunan istasyonlarda Gaz dedektör sistemlerinden gelen alarmlar takip edilmelidir, Tora petrol Çağrı merkezi bu konuda 7/24 hizmet vermektedir.
• Hava koşullarının normale dönmesi ile beraber gerek görülen istasyonlarda tanklar ve alt yapı sistemleri için gerekli test ve kontrolleri sağlamak üzere bölge servislerimiz hazırdır.
Çağrı merkezimiz 0850 222 87 22 numaralı telefondan süreç boyunca 7/24 ücretsiz servis hizmeti vererek istasyonlarınızın hizmetindedir