30.11.2023 İstanbul

Opet Acente Akaryakıt İstasyonları, Tora Güvencesiyle Beko Marka Yazar Kasa Tercih Ediyor

Opet Acente Akaryakıt İstasyonları, Tora Güvencesiyle Beko Marka Yazar Kasaları Tercih Ediyor!
Petrol endüstrisinin öncü şirketlerinden Opet’e bağlı akaryakıt istasyonları, Tora’nın 25 yıllık mühendislik deneyimi ve 81 ile yayılmış 350 teknik servis noktası sayesinde müşterilere kesintisiz hizmet sağlamak amacıyla Beko marka yazar kasalara geçiş yapıyor. Yeni Nesil Pompa Yazar Kasalar, son teknoloji özelliklerle donatılmış olup, sektördeki ihtiyaçlara uygun çözümler sunuyor.

Opet’in Acente Akaryakıt İstasyonları, Tora’nın akaryakıt istasyonlarına sunduğu bu çözümlerle sektördeki teknolojik gelişmelere paralel olarak müşterilere modern, güvenilir ve hızlı bir hizmet sunmayı amaçlıyor. Tora güvencesi altında çalışan Beko yazar kasaları, modern teknolojiye uyumlu özellikleriyle dikkat çekiyor. İstasyon işletmecilerine, satış verilerini anlık olarak takip etme, envanter yönetimi yapma ve finansal süreçleri kontrol etme imkanı sunan bu yazar kasalar, işletmelerin rekabet avantajını artırmalarına yardımcı oluyor.

Ayrıca, Opet’in çevresel ve sürdürülebilirlik hedeflerine uygun olarak tasarlanan Beko yazar kasaları, enerji verimliliği ve çevre dostu malzemeler kullanımıyla çevre bilincine katkıda bulunuyor. Bu, Opet’in sadece iş süreçlerini değil, aynı zamanda çevresel etkisini minimize etme çabalarını da yansıtıyor.

Opet Acente Akaryakıt İstasyonları, Tora güvencesiyle Beko marka yazar kasaları tercih ederek, müşterilerine kesintisiz ve çağdaş bir hizmet sunma konusundaki kararlılıklarını bir kez daha ortaya koyuyor.