03.04.2023 İstanbul

Petroleum İstanbul Fuarı’nın “Yaralarımızı Birlikte Sarıyoruz” Ana Temasına TORA’da destek verdi.

Alanında dünyanın en büyük ve en çok ziyaret edilen fuarlarından olan Petroleum Istanbul Fuarı töreninde yapılan konuşmalara depremin ilk gününden itibaren enerji sektörünün verdiği ve halen devam eden destekleri damgasını vurdu. Petroleum Istanbul’ da tek yürek olan sektör liderleri “Yaralarımızı Hep Birlikte Sarıyoruz” mesajı verdi.
Ev sahibi Enerji Fuarcılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Akıncı, yaptığı açıklamada depremde başarılı bir sınav veren ve belki de ayakta kalan en önemli sektör olan akaryakıt sektörünün Petroleum Istanbul’da bütün oyuncularıyla beraber yer aldığına dikkat çekti.
Tora’nın stand konseptini siyah belirlemesiyle “Yaralarımızı Birlikte Sarıyoruz” yazılı Türkiye haritası, deprem konusuna dikkat çekti. Ayrıca Tora deprem farkındalığını arttırmak için ziyaretçilerine de deprem çantasında yer alması gereken ürünleri hediye ederek bu farkındalığa fuar süreci boyunca vurgu yaptı.

Petroleum İstanbul 2023 fuar süresince TORA standında; Frankling Fueling System EVO serisi tank otomasyon sistemleri, ELLD elektronik hat kaçak tespit sistemleri, FE PETRO akaryakıt dalgıç pompaları (değişken hızlı dalgıç pompa sistemleri ECO VFC sayesinde 20% oranında enerji tasarrufu sağlayan), UPP altyapı borulama sistemleri, Faz1 Faz2 Buhar Geri Kazanım ürünleri, akıllı pano veya enerji verimliliği izleme sistemleri, Gilbarco SK700-II Combi (LPG,CNG,Dıesel, Benzin ve Adblue gibi farklı ürünleri aynı pompa üzerinde bulunduran sistem), Horizon 2, Gilbarco’nun en yeni modeli olan Latitude akaryakıt pompa ve dispenserleri, Beko 1000 TR yeni nesil pompa yazarkasa, Tora Şarj AC ve DC araç şarj üniteleri, mobil uygulama, ödeme yöntemleri ve filo yönetim sistemleri, Fibrelite su sızdırmaz menhol kapakları, OPW Lite su sızdırmaz menhol kapakları, BerrLight Led aydınlatma armatürleri, Torawash peron tipi yıkama ve yıkama otomasyon sistemleri, Ecotora ürünleri olarak KINGSPAN KLARGESTER EN 858 yağ yakıt ayırıcı sistemleri, tehlikeli atık geçici depolama üniteleri, Spill kit (döküntü setleri), PCL Hava su üniteleri, TORA fuar alanında sergilendi ve ziyaretçilerin yoğun ilgisini gördü.