20.05.2020 İstanbul

Şehir Hastanelerine TORA Dokunuşu

Hepimizin hayatını derinden ve olumsuz etkileyen korona virüs (covid19) salgını, sağlık tesis ve kuruluşlarımızın önemini bir kez daha ön plana çıkardı.
Dünyanın birçok ülkesinden ve ülkemizden hala üzücü haberler alabilmekteyiz. Bu süreçte almaya devam ettiğimiz bu süreçte tüm sağlık çalışanları hepimizin sağlığı için cansiperane bir savaşın içindeler. Onlara bu vesile ile tekraren şükranlarımız sunmak bizler için öncelikli bir görevdir.

TORA sektörünün lider mühendislik firması olarak bu savaşta şimdi ve gelecekte önemli roller üstlenecek olan sağlık tesislerinin altyapı çalışmalarında yerini almıştır.

Enerji ve Isı merkezlerinin ihtiyacı olan akaryakıt altyapı ve üstyapı tesislerini Elâzığ ve Bursa şehir hastanelerinde başarılı bir şekilde tamamlayarak devreye almıştık. Sağlık çalışanlarımız ve hastaların sağlık ve konforu için kritik öneme haiz olan bu tesisler sorunsuz bir şekilde hizmet vermeye devam etmektedir.

Salgın haberlerinin ardından yapımı devam eden Başakşehir Şehir Hastanesinin açılışı erken tarihe alınması ile tüm mühendislik ekibimiz ve teknik çalışanlarımız ile birlikte inanması güç bir zaman zarfında altyapı tesislerimizi tamamlayarak açılış öncesinde devreye aldık.
Salgınla mücadelede önemli bir rol üstlenecek olan hastanemizdeki hizmet sürekliliği açısından kritik öneme sahip olan enerji merkezleri ile ısıtma ve soğutma tesislerinin ihtiyaç duyduğu akaryakıt tesisleri hatasız bir şekilde TORA güvencesi ile hizmet vermeye devam etmektedir. Bu savaşta ön planda olmak bizler için bir kıvanç kaynağı olmuştur.
Bu salgını şüphesiz yeneceğiz. TORA tüm bilgi birikimini ve mühendislik çalışmalarını akılcı ve bilimsel yöntemler ile elde etmiş ve bu birikimini de her zaman ülkesinin yararına olan tüm çalışmalarda açık yüreklilikle paylaşmaktan asla kaçınmamıştır.
Virüs ve salgın hastalıklar ile savaşta TORA olarak bizler her zaman en ön saflarda olmaya devam edeceğiz. Tüm bu mücadeleler yapılırken bireylerin kendi ve toplum sağlığı için maske takması ve sosyal mesafeye uymaları biz çalışanlara en büyük destekleri olacaktır.