02.01.2017  İstanbul

Softecs Fırçalar Otomatik Araç Yıkama Makinelerinde Fark Yaratıyor

Washtec otomatik araç yıkama makinelerinin vazgeçilmezi Softecs yıkama fırçaları, araçlarınızda tek bir çizik bile yaratmadan mükemmel bir yıkama gerçekleştirir.

Softecs® ve Softecs² devrim niteliğinde yeni nesil yıkama fırçaları

Washtec otomatik araç yıkama makineleri, Softecs fırçaları sayesinde yıkamadan hemen sonra başlayan ve aylar süren parlaklık sağlamaktadır. Softecs® ve Softecs² araç yıkama fırçaları, boya üzerinde en ufak bir fırça izi bırakmadan son derece nazikçe aracınızı yıkamaktadır. SofTecs² araç yıkama fırçaları, çatlakların, boşlukların ve kenarların daha etkili bir şekilde temizliğini garanti etmektedir.

SofTecs, Almanya’da tasarlanmış ve üretilmiş devrim yaratan bir otomatik araç yıkama fırçasıdır ve dünyanın önde gelen araç satıcıları ve üreticileri tarafından kullanılmaktadır. Özel gözeneksiz bir materyalden oluşan SofTecs araç yıkama fırçaları aracınızı çizmeden yıkadığından el ile yıkamadan daha etkili güvenli bir çözümdür.

Softecs araç yıkama fırçası sürtünmesiz parlaklık ve memnun müşteriler sağlamaktadır;

  • SofTecs® ADAC’ın (Alman Otomobil Kulübü) yıkama malzemeleri karşılaştırma testinde test birincisidir.
    • SofTecs® boyaların sürekli parlamasını sağlar ve malzemede sürtünme izleri bırakmaz.
    • SofTecs fırça son derece uzun ömürlüdür ve 90.000 yıkamayı kolayca başarır.

Otomatik araç yıkama için en mükemmel fırça SofTecs ‘dir.

Neden SofTecs’i seçmeliyim?

  1. El ile araç yıkama, aracınızın yüzeyine başka herhangi bir yöntemden daha fazla hasar verir

Texas ve Munich’de yapılan bağımsız üniversite çalışmaları, araç yıkamada en zarar veren yöntemin bir kova ve sünger (“geleneksel” yol) kullanarak yapılan yıkama olduğu sonucuna varmıştır. Bunun nedeni,  süngerin içine yerleşen yüzey kirlerinin, el ile yıkamada aracın yüzeyine sürülmesinin mikroskobik çiziklere neden olmasıdır. Bu çizikler, zamanla boya yüzeyinin matlaşmasına ve parlaklığın azalmasına neden olur.

  1. SofTecs ile otomatik araç yıkama sadece güvenli yıkama değil aynı zamanda parlaklığı arttıran yıkamadır!

SofTecs malzemesi, sadece bir aracın yıkanması için en güvenli yıkama değil, aynı zamanda parlaklığı artıracak devrim niteliğinde bir malzemeden yapılır. SofTecs malzemesi, yumuşak gözeneksiz bir malzemeden yapılmıştır ve herhangi bir kir veya kum tanesini içinde tutmaz, bu nedenle güvenli bir yıkama yapılmasına olanak sağlamaktadır.

Bugün itibariyle Türkiye’nin dört bir yanında 150 istasyonda WashTec Yıkama makinelerimiz bulunmaktadır. Ayrıca bugüne kadar 3.000.000’un üzerinde araç WashTec yıkama makineleri ile yıkanmıştır.