1.11.2017 İstanbul

Tora Akaryakıt Dispenser Montaj ve Revizyonları

TORA, 930 adet akaryakıt dispenser ve 6.300 adet akaryakıt tabanca revizyon sayısına ulaşarak uzmanlığını bir kere daha kanıtladı!

Tora, 2010 yılında, Gilbarco Veeder-Root Akaryakıt Dispenser ve Akaryakıt Pompa satış, revizyon ve montaj işlerine başlamıştır. 2010 yılından bugüne kadar Türkiye genelinde 34 Tora Bölge Servisimiz ile 1.500 istasyonda 5.000’in üzerinde akaryakıt dispenseri ve akaryakıt pompası montaj işlemi gerçekleştirmiş bulunuyoruz.

Revizyon işlerini kendi atölyemizde 8 personel ile yoğun bir şekilde devam ettirmekteyiz. Atölyemize gelen ürünler, tüm parçalarına varıncaya kadar sökülmektedir. Sarf olan malzemeler (tabanca, hortum, preset tuşları vb.) yenisi ile değiştirilmekte, metal kısımlar elektro statik toz boya ile boyanmaktadır. Son olarak birleştirilen parçalar test edildikten sonra resmi ölçü ayar işlemleri tamamlanmaktadır. Ardından montaj için sahaya sevk edilmektedir. Bu kapsamda 1.600’ün üzerinde akaryakıt dispenseri ve akaryakıt pompası (yaklaşık 8.300 tabanca) revizyonu tamamlanmış ve montajları yapılmıştır.