29.03.2022 Adıyaman

 

TORA Bölge Servisleri Tanıtım Dizisi:

İSEM Tora Adıyaman Bölge Servisi

Tora Adıyaman Bölge Servisine, TORA ile iş yapmak size neler hissettiriyor, süreci nasıl tanımlarsınız sorusunu sorduk; ‘‘TORA, birçok ana dağıtım firması ile anlaşması bulunan bir firma olduğundan özellikle büyük ana dağıtımlı istasyonlara daha kolay hizmet verebiliyoruz.’’ şeklinde yanıtladılar.

Gelin, İSEM Tora Adıyaman Bölge Servisini yakından tanıyalım;

Kendinizi tanıtır mısınız?

Ben İbrahim Özpay, 31 yaşındayım. Yaklaşık 15 yıldır akaryakıt sektöründe çalışıyorum.

Geçmişinizden, firmanızın kuruluşunu ve bugünkü durumunu anlatır mısınız?

2013 yılında Adıyaman ilinde ilk firmamı kurdum. Bugün Hüseyin Karınca ile birlikte Adıyaman’da bir çok istasyonu yeniledik ve bir çok istasyon kuruyoruz.

TORA ile iş birliği nasıl gelişti, bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Eskiden Saben bayisiydik. Saben çalışanlarının TORA’ya geçmesi ve Saben’in kapanması sonucunda biz de TORA ile devam etme kararı aldık.

TORA ile iş yapmak size neler hissettiriyor, süreci nasıl tanımlarsınız?

TORA, birçok ana dağıtım firması ile anlaşması bulunan bir firma olduğundan özellikle büyük ana dağıtımlı istasyonlara daha kolay hizmet verebiliyoruz.

Bölgenizin en zorlu ve en iyi tarafı nedir?

Bölgemin en zorlu kısmı Gaziantep gibi büyük bir ile yakınlığı ve Gaziantep’te yaklaşık 40 tane firmanın bu işi yapması. Bunlar rekabeti artırıyor. Piyasada bizim ürünlerimiz ile kıyas edilmeyecek ürünlerin bilinçsiz istasyon sahipleri tarafından aynı kefeye konulması gibi dezavantajları ol da  bölgedeki istasyon sahiplerini iyi tanımak bizim avantajımız.

Bölgenizde TORA nasıl bilinmekte? 

Bölgeye TORA’yı tanıtmakta Hüseyin Karınca ve İbrahim Özpay’ın katkısı vardır. Yani kısacası bu bölgede TORA biziz.

Gilbarco kullanıcılarının servise bakışı nedir, ne sıklıkta görürsünüz?

Gilbarco’yu bilen bilir; arıza yapmayan bir pompadır. Aslına bakılırsa biz bölge servisleri arıza yapan pompayı daha çok severiz çünkü buradan da para kazanıyoruz ancak Gilbarco gerçekten arıza yapmayan bir pompa.

Sektörünüzde en önemsediğiniz çalışma prensibi nedir?

Kaliteli ürün satıp müşteri memnuniyeti sağlamak üzerine edindiğimiz çalışma prensibi bizim için çok önemlidir.

Sektörünüz için en zorlu iş sürecinin ne olduğunu düşünüyorsunuz?

En zorlu iş piyasada çantacı diye tabir edilen kişiler ile rekabet etmek bana göre çünkü farklı malzemeler kullanarak bizden daha uygun fiyatlara onarım ve yenileme yapabiliyorlar. Bu durum da bizi olumsuz etkiliyor.

Son olarak eklemek veya dile getirmek istediğiniz bir konu var mıdır?

Son olarak söylemek istediğim şey, TORA’dan temin edip istasyonlara verdiğimiz tüm malzemeler için içimiz rahat ve kalitesinden şüphemiz yok. İstasyon sahiplerinin de bu işin ciddi bir iş olduğunu ve kaliteli malzemenin önemine dikkat etmelerini temenni ediyorum.