03.12.2021 Osmaniye

TORA Bölge Servisleri Tanıtım Dizisi:

NİZAM Tora Osmaniye Bölge Servisi

Tora Osmaniye Bölge Servisi kurucusu İrfan Tıraş’a, TORA ile iş yapmak size neler hissettiriyor, süreci nasıl tanımlarsınız sorusunu sorduk; ‘’TORA bayisi olmamız işimize karşı farkındalıklar oluşmasına sebep oldu. Sürekli olarak yeniliklere açık ve Sağlık Emniyet ve Çevre kurallarına daha duyarlı olmak durumundasınız. Tadilat, montaj gibi verdiğimiz hizmetler de aldığımız eğitimlerin büyük etkileri oluyor.’’ şeklinde yanıtladılar.

Gelin, NİZAM Tora Osmaniye Bölge Servisini yakından tanıyalım;

Kendinizi tanıtır mısınız?

Merhabalar ben İrfan Tıraş, 1984 yılı Osmaniye/Düziçi doğumluyum. Mesleğime 2001 yılında bir firmada başladım ve 8 yıl çalıştım. 2009 yılında iş yerimden ayrılarak kardeşim Mahir Tıraş ile “Nizam Pompa Akaryakıt Ekipmanları” adı altında kendi şirketimizi kurduk. Bilgi ve tecrübelerimizi birleştirerek, akaryakıt istasyonlarına pompa satış ve satış sonrası hizmetleri, tank ve pompa otomasyonu, oto yıkama sistemleri, yazarkasa, Led aydınlatma sistemlerinin yanı sıra istasyonlarda bulunan birçok ekipmanın satışı ve servisi konusunda çözüm sunmaktayız.

Geçmişinizden, firmanızın kuruluşunu ve bugünkü durumunu anlatır mısınız?

2009 yılında sektördeki firmaların bayisi olarak kardeşim Mahir ve ben şirketimizi kurduk. Sürekli sahada oluşumuz ve müşteri memnuniyetini ön planda tutmamız sayesinde sektörde yerimizi belirlememiz kolay oldu. Ekibimizi ve araç sayımızı artırarak müşterilerimize daha kısa sürede hizmet vermeye başladık. Şu anda 6 kişilik uzman ekibimizle her geçen gün sektörümüzdeki yenilikleri takip ederek ve kendimizi geliştirerek devam ediyoruz.

TORA ile iş birliği nasıl gelişti, bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Çalıştığımız firmaların enerji sektöründe kendini yenilememesi bizleri rahatsız etmekteydi. Bu durum bizim de yeniliklerden uzak kalmasına sebep oluyordu. TORA’nın sektörde yeniliklere açık, profesyonel çözümler üreten aktif bir firma oluşu bizleri TORA ile çalışmaya itti. Bu sebepten Bölge Sorumlumuz Zafer Türkyılmaz ile görüşerek, Osmaniye Bölge Servisi olmak için çalışmalara başladık. Süreci olumlu şekilde tamamlayarak TORA Bölge Servisi olduk.

TORA ile iş yapmak size neler hissettiriyor, süreci nasıl tanımlarsınız?

TORA bayisi olmamız işimize karşı farkındalıklar oluşmasına sebep oldu. Sürekli olarak yeniliklere açık ve Sağlık Emniyet ve Çevre kurallarına daha duyarlı olmak durumundasınız. Tadilat, montaj gibi verdiğimiz hizmetler de aldığımız eğitimlerin büyük etkileri oluyor.

SEÇ(Sağlık, Emniyet, Çevre) ile ilgili yaptıklarımızı nasıl buluyorsunuz, daha neler yapılabilir?

Öncelikle yaptığımız işte, en küçük kazalarda bile insan hayatı konusunda çok tehlikeli sonuçlar doğuracağını belirtmek isterim. SEÇ eğitimleri ve denetlemeleri firmamıza büyük değerler kattı. Emniyet kuralları işimizin bir parçası ve en önemli konusu haline geldi.

Bölgenizin en zorlu ve en iyi tarafı nedir?

Bölgede yetkin ve doğru iş anlayışı olmayan kişiler tarafından hizmetler verilmekte. Akaryakıt istasyonları tarafından verdiğimiz tekliflerde, yapacağımız işlerde özellikle fiyat ve kalite konusunda kendimizi izah etmekte anlaşmazlıklar ile karşılaşıyorduk. Ancak TORA Bölge Servisi olduktan sonra bu gibi sorunları çözerek kaliteli ürün ve hizmeti müşterilerimize sunmayı başardık.

Bölgenizde TORA nasıl bilinmekte? 

SEÇ konusundan taviz vermeyen, sürekli olarak yenilikçi bir firma olarak bilinmektedir.

Gilbarco kullanıcılarının servise bakışı nedir, ne sıklıkta görürsünüz?

Gilbarco pompalar piyasada en sağlam ve en az arıza veren pompa olduğundan servis konusunda bölgemizde nadiren hizmet veriyoruz. Kullanıcılar bu yüzden çok memnunlar.

Sektörünüzde en önemsediğiniz çalışma prensibi nedir?

Öncelikle işimizi sevmek, yaptığımız işleri severek yapmak, SEÇ kurallarına uymak, müşteri memnuniyetini önemseyip işimizi zamanında ve eksiksiz teslim etmek, doğruluk ve dürüstlük temel prensiplerimizdir.

Sektörünüz için en zorlu iş sürecinin ne olduğunu düşünüyorsunuz?

Müşterilerimize verdiğimiz güven ve tecrübelerimiz doğrultusunda en zorlu işlerin bile üstesinden geleceğimizi düşünüyoruz.