19.11.2021 Gaziantep

TORA Bölge Servisleri Tanıtım Dizisi:

Teknik Elektromanyetik Gaziantep Bölge Servisi

Tora Gaziantep Bölge Servisi kurucusu Hamza BOZ’a, bölgenizde TORA nasıl bilinmekte  sorusunu sorduk; ‘’Bölgede müşterilerimiz ilk başta TORA’nın fiyatlarımızın yüksek olduğunu düşünüyorlar. Fakat yaptığımız işlerde standartlara uygun, sektördeki en kaliteli ürünleri en doğru hizmet ile verip yapılan işin arkasında durulduğunu gördüklerinde, başlangıçtaki düşünceler değişiyor.’’ şeklinde yanıtladılar.

Gelin, Teknik Elektromanyetik Gaziantep Uşak Bölge Servisini yakından tanıyalım;

Kendinizi tanıtır mısınız?

Ben Hazma Boz, 1973 doğumluyum. Aslen Adıyamanlıyım, iş hayatıma öğrencilik yıllarımda başladım. Yani okul yıllarımdan beri çalışma hayatının içindeyim.

Geçmişinizden, firmanızın kuruluşunu ve bugünkü durumunu anlatır mısınız?

2002 yılında firmamızı kurduk. O dönemler bizler için zor geçti. Yoğun bir iş tempomuz yoktu. İlk zamanlar dükkân masrafını bile çıkarmakta zorluk çekiyorduk. Tora Bölge Servisi olduktan sonra işler bizim için değişti. Halimize çok şükür.

TORA ile iş birliği nasıl gelişti, bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Bir istasyon ziyaretim sırasında Tora Bölge Sorumlusu ile tanıştık. Daha sonra karşılıklı görüşmeler ve değerlendirmeler sonucunda uygun bulunduğumuz için Tora Bölge Servisi olduk.

TORA ile iş yapmak size neler hissettiriyor, süreci nasıl tanımlarsınız?

Bölgemizde iş var ancak kazancınızı daha arttırabilmek için çok çaba sarf etmek gerekli. Bazı durumlarda istediğimiz ya da beklediğimiz kazancı elde edemeyince haliyle moral bozuklukları yaşanıyor. Ancak Tora Bölge Servisi olmak belli standart ve kurallara uymayı gerektirmektedir. Bu durumda bizi motive edip daha doğru çalışmaya sevk ediyor.

SEÇ(Sağlık, Emniyet, Çevre) ile ilgili yaptıklarımızı nasıl buluyorsunuz, daha neler yapılabilir?

TORA’nın SEÇ konusunda yaptıkları ve hassasiyeti bilinen bir durum. Bizleri denetleyecek ve yönlendirecek her Bölge Servisi için ayrı bir SEÇ personelinin olması çok faydalı olacaktır.

Bölgenizin en zorlu ve en iyi tarafı nedir?

Maalesef bölgemizdeki müşterilerimiz, yetkisiz ve ucuz iş yapan korsan firmalara çok rağbet gösteriyor. Burada onlardan ricam yetkisiz kişilerden hizmet almasınlar. Lütfen istasyonunuzda bulunan ürünlerinize ait yetkili servisleri kullanın. TORA, web adresinde yetkili bölge servislerini bildirmektedir. Buradan kontrol ederek çağırabilirsiniz. Bu sayede ürünlerinize yetkili servisin doğru şekilde müdahale ettiğinden emin olabilirisiniz. Ayrıca yetkisiz müdahale sonucu oluşabilecek risklerinde önüne geçmiş olursunuz.

Bölgenizde TORA nasıl bilinmekte? 

Bölgede müşterilerimiz ilk başta TORA’nın fiyatlarımızın yüksek olduğunu düşünüyorlar. Fakat yaptığımız işlerde standartlara uygun, sektördeki en kaliteli ürünleri en doğru hizmet ile verip yapılan işin arkasında durulduğunu gördüklerinde, başlangıçtaki düşünceler değişiyor.

Gilbarco kullanıcılarının servise bakışı nedir, ne sıklıkta görürsünüz?

Pompalara kolay kolay arıza vermiyor.

Sektörünüzde en önemsediğiniz çalışma prensibi nedir?

Ticaretimizi düzgün ve güvenli şekilde yapmak, verdiğimiz sözleri tutmak, bunun sonunda da yaptığımız işin karşılığını almak.

Sektörünüz için en zorlu iş sürecinin ne olduğunu düşünüyorsunuz?

Maalesef müşterilerimiz ile pazarlık aşaması bizleri zorluyor. Müşterilerimize en kaliteli ve doğru ürünü verebilmek için görüştüğümüzde zaman zaman onları mutlu edecek bütçeleri sunamıyoruz. Bu da bizleri biraz üzüyor.

Son olarak eklemek veya dile getirmek istediğiniz bir konu var mıdır?

Teşekkür ederim.