15.10.2021 Malatya

TORA Bölge Servisleri Tanıtım Dizisi:

UYGAR Tora Malatya Bölge Servisi

Tora Malatya Bölge Servisi kurucularına, TORA ile iş yapmak size neler hissettiriyor, süreci nasıl tanımlarsınız sorusunu sorduk; ‘’TORA gerek sektör içerisindeki konumu gerekse ürün ve hizmetlerdeki kalitesinden ötürü çalışmaktan ve bayiliğini yapmaktan gurur ve onur duyduğumuz bir kuruluştur.’’ şeklinde yanıtladılar.

Gelin UYGAR Tora Malatya Bölge Servisini yakından tanıyalım;

Kendinizi tanıtır mısınız?

Uygar, 2009 yılında kurulan, Turgay Akgün ve Mehmet Kutluk’ a ait bir şirkettir.

Geçmişinizden, firmanızın kuruluşunu ve bugünkü durumunu anlatır mısınız?

2009 yılında Turgay Akgün ve Mehmet Kutluk’un kurduğu şirketimiz ilk olarak otomasyon şirketi olarak faaliyete başlamıştır. Daha sonrasında akaryakıt pompa, alt yapı sistemleri satış ve satış sonrası hizmetleri şeklinde ilerleyişine devam etmektedir.

TORA ile iş birliği nasıl gelişti, bu konuda ne düşünüyorsunuz?

2010 yılında sektör içerinde olmamızdan ve ortak çalışmalardan dolayı tanıştık. Sektörün önde gelen firması TORA ile 2010 yılından beri çalışmaktayız.

TORA ile iş yapmak size neler hissettiriyor, süreci nasıl tanımlarsınız?

TORA gerek sektör içerisindeki konumu gerekse ürün ve hizmetlerdeki kalitesinden ötürü çalışmaktan ve bayiliğini yapmaktan gurur ve onur duyduğumuz bir kuruluştur.

SEÇ(Sağlık, Emniyet, Çevre) ile ilgili yaptıklarımızı nasıl buluyorsunuz, daha neler yapılabilir?

TORA’nın SEÇ konusunda sektör içerisinde göstermiş olduğu titizlik, özverili ve yenilikçi yaklaşımını çok önemli buluyorum. SEÇ departmanındaki çalışanlarının da yüksek tecrübe ve bilgisi ile çok iyi bir durumda olduğunu düşünüyoruz. Kendilerine bu konuda çok teşekkür ediyoruz.

Bölgenizin en zorlu ve en iyi tarafı nedir?

Bölgemiz akaryakıt sektörü olarak coğrafi konumlardan dolayı uzak mesafeler içermekte. Bu, küçük bir zorluk olarak değerlendirilebilir. Genel olarak çalışmış olduğumuz akaryakıt istasyonlarının temiz nezih ve güvenilir olması bizler için en önemli ve olumlu yanlarıdır.

Bölgenizde TORA nasıl bilinmekte? 

TORA, bölgemizde  satmış olduğu ürünler ve satış sonrası hizmetlerin kalitesi ile her zaman iyi ve güvenilir bir liman olarak görülmektedir.

 Gilbarco kullanıcılarının servise bakışı nedir, ne sıklıkta görürsünüz?

Gilbarco kullanıcıları servislerden her zaman memnundur. Bunun sebebi ise ürünlerine hızlı ve güvenilir etkin bir servis alabilmeleridir. En önemlisi arıza yapma frekansının çok düşük olmasıdır.

Sektörünüzde en önemsediğiniz çalışma prensibi nedir?

İlk önce “İNSAN”, kendi güvenliğimiz ve çevremizdeki kişilerin can ve mal güvenliğidir.

Sektörünüz için en zorlu iş sürecinin ne olduğunu düşünüyorsunuz?

Sektörümüzde yanıcı ve parlayıcı maddelerden oluşmasından dolayı en önemli risk budur. Bir işe başlarken almış olduğumuz yol riski, daha sonrasında saha oluşabilecek tüm riskler, bu işler inşaat aşamasında başlar. Pompamızdan ilk çıkan yakıta kadar devam eder. Sonrasında her zaman seç kurallarına uygun bir şekilde çalışma sergilemeniz gerekir çünkü hizmet süresince hep risk altındasınızdır.

Son Olarak Eklemek Veya Dile Getirmek İstediğiniz Bir Konu Var Mıdır?

Uygar ailesi olarak çok teşekkür ederiz.