29.12.2022 İstanbul

TORA’da müşteri memnuniyet süreçleri

Müşteri memnuniyeti, müşterilerin aldığı ürün veya hizmet sonrası kullanıcıların memnuniyetlik durumunu kapsar, ihtiyaç ya da yaşanan bir sıkıntı sonrası mevcut durumları iyileştirir ve sürdürülebilirlik için önemli bir süreçtir.

Memnuniyet ölçümü birçok kanal yoluyla gerçekleşmektedir. TORA bünyesinde bu süreç aşağıdaki başlıklar altında 8 kanalla değerlendirilmektedir;

  • Memnuniyet Anketi
  • Memnuniyet Aramaları
  • E-mail yoluyla
  • Otomatik anket dönüşleri
  • Sosyal medya tarafından iletilen konular
  • Personellere ulaşan konular
  • Web sayfalarından iletilen bildirimler
  • Santral aramaları

Bu farklı kanallardan toplanan konular tek bir havuz içerisinde; konu kategorileri, departman birimleri, konuların önceliklendirme dereceleri şeklinde gruplandırılarak aksiyon alınır ve ölçümlenir.

Müşteri memnuniyet analizi dönemsel ve aylık değerlendirmeler ile yönetim tarafında değerlendirilmesinin yanı sıra haftalık olarak da TORA tarafında ele alınır. Müşteri sadakatinin dönüşlere verilen önem ve memnuniyet ölçümüyle ilgili olduğuna inanan TORA, tüm iş süreçlerinde bu prensip ile ilerlemektedir.

TORA için ‘Müşteri Sadakat’ süreci nedir?

Müşteriler ile güçlü ilişkiler kurarak onların hem işlemsel hem de genel değerlerini göz önünde bulundurup isteklerini sürekli olarak anlamak için müşterilerinizle kurulan bağdır.

İç müşteri ve son kullanıcı arasındaki süreçleri samimiyetle yürütüp kanalları bu doğrultuda programlamak TORA’nın ilerleyiş şemasını oluşturur.

Bu kanallardan birisi olan Servis süreçleri de IOT teknoloji ile kesintisiz veri hizmeti, hızlı raporlama müşterilerimiz her türlü soruları cevaplandırmaktadır.

Çağrı Merkezine gelen tüm talepler ERP sistemine kaydedilmekte, önceliğimiz gelen arıza bildirimlerini iyi bir şekilde analiz ederek çözmektir.

TORA montajını yaptığı her ürüne, IOT teknoloji ile haberleşebileceği bir alt yapı kurar. Bu sayede cihazlara online erişim sağlayarak hızlı ve güvenir şekilde çözümler sunar.

Gelen arıza taleplerinin ortalama %42’si IOT teknoloji ile uzaktan çözümlenmekte.