08.03.2024 İstanbul

Tora’da Yenilikçi Tank İzleme ve Kontrol Sistemleri Artık Daha Esnek ve Güçlü!

EVO tank izleme ve kontrol sistemleri, kullanıcıların ihtiyaçlarına uygun esneklik ve güç sunuyor! İsteğe bağlı donanım seçenekleri arasında dahili veya harici yazıcılardan Wi-Fi desteğine kadar farklı bir çok ihtiyaca cevap verecek opsiyonel seçenekleri bulunmaktadır. Bu özellikler, EVO’nuzu arzu ettiğiniz konfigürasyonda kullanırken kablosuz olarak ağa bağlanarak istediğiniz her yerden sisteminizi görüntüleme ve sistemi yönetme imkanı sunmaktadır.

İşletme ihtiyaçlarına göre probe ve sensör sayıları belirlendikten sonra en uygun Evo serisi konsollardan konfigürasyonunuz için en uygun modeli seçebilirsiniz. EVO 200 modelinde 6, EVO 400 modelinde ise 14 farklı tipte sensör / probe bağlantısını desteklemektedir. Bu modeller, küçük ve orta ölçekli sahalar için özel üretilmiş, en ekonomik tank otomasyon sistemleridir.

EVO 600 modeli ise modüler bir tasarıma sahip olup tank otomasyon, elektronik kaçak dedektörü, çevresel sensörler, harici giriş seçenekleri ile birlikte gelişmiş izleme ve kontrol özellikleri sunar. EVO 600 modelinde tek başına toplamda 132 adet sensor, probe vb. donanımların bağlanması mümkündür. İlave giriş ihtiyacı olması halinde ek modül kullanılarak giriş sayısı artmaktadır.

Türkiye’nin en büyük akaryakıt istasyonunda elektronik kaçak dedektörü (ELLD) EVO 600 modeli tercih edilmiştir.

EVO serisi ürünler ile endüstriyel tank izleme ve kontrol ihtiyaçlarını karşılamak için ideal çözümler sunuyoruz.