09.09.2022 İstanbul

TORA‘nın tescilli bir markası olan Tora Şarj 9 Eylül Dünya Elektrikli Araç Şarj Günü’nde “Şarj Ağı İşletmeci Lisansını” kutluyor

Tora Şarj, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu’nun (EPDK) Şarj Ağı İşletmeciliği Yönetmeliği kapsamında Şarj Ağı İşletmecisi olmak üzere lisansını aldı.

Tora Şarj alışılagelmiş 7,11,22 kW AC ve 50 – 360 kW DC elektrikli araç şarj istasyonlarına ek olarak, yapacağı yenilikçi yatırımlarla son teknoloji ürünleri elektrikli araç kullanıcılarının hizmetine sunmayı planlıyor.

Bu kapsamda, yoğun noktalarda kullanıcıların araçlarını rahat ve zahmetsizce ve hızlı şarj etmeleri için yeni teknoloji kablosuz elektrikli araç şarj istasyonlarını hayata geçirmeyi ayrıca yeni MCS standartlarına uygun Megawat Şarj sistemleri ile araçlara 1 MW ve üstü enerji sağlamayı hedefliyor.

AC, DC, MCS ve Wireless AC şarj istasyonlarında MAC protokolü ile araçları otomatik tanıyarak elektrikli araç kullanıcılarına alışılagelmiş akaryakıt tedariği kadar zahmetsiz, güvenli ve sorunsuz şarj hizmeti sağlıyor.

Çevremizi ve doğayı önemsiyoruz. Tüm şarj hizmetlerinde, elektrikli araç sahiplerinin ve firmaların otomatik olarak karbon ayak izini ne kadar azalttığını sistemden takip ederek, kullanıcı belirlenen CO2 (kg) seviyesine gelindiğinde Tora Şarj ormanına ağaç dikimi gerçekleştiriyoruz. Böylece, elektrikli araç kullanıcısının yaşadığı e-mobilite deneyimi, sürdürülebilir bir orman olarak hayata geçiriyoruz.

Tora 24 yıldır akaryakıt, alternatif ve yenilenebilir enerji konusunda kesintisiz yürüttüğü AR-GE çalışmaları sayesinde Tora Şarj CPO, Backend ve E-MSP yazılımlarını yerli ve milli olarak kendi mühendisleri tarafından geliştirdi ve bu akıllı altyapıyı her geçen gün ileriye götürmeye devam ediyor.

Tora Şarj, Türkiye’nin her noktasına hizmet veren yaygın servis ağı ve 7/24 kesintisiz destek veren çağrı merkezi ile 1 yıl içinde istasyon ağını 250, soket sayısını da 1000 adete ulaştırarak elektrikli araç kullanımının yaygınlaşmasına yardımcı olmayı hedefliyor.

E-mobilite deneyimi yaşamak isteyen Tora Şarj üyesi müstakil, apartman veya sitede oturan elektrikli araç sahiplerine, kendi kullanımları için ücretsiz bireysel elektrikli araç şarj noktaları kurulum danışmanlığı veriyoruz.

Elektrikli araç şarj istasyonu kurarak e-mobilite’den gelir elde etmek isteyen otel, avm, üniversite, dinlenme tesisi, restoran, hastane, okul, plaj, tematik park, işyerleri ,oto galeri, alışveriş merkezi, plaza, market zinciri, akaryakıt istasyonu, kamu kurumu, araç kiralama firması, belediye, oto servisleri ve otopark sahipleri Tora Şarj bayisi olmak için https://torasarj.com adresinden veya 0850 8088672 numaralı müşteri hizmetleri hattımızdan bilgi alabilirler.