28.09.2020 İstanbul

Tritium RT175-S ile Tanışın

Tritium’un yeni RT175-S hızlı şarj cihazı, elektrikli araçlara güç sağlama oranını bir benzin istasyonu ziyaretinin hızına yaklaştırıyor.

RT175-S akıllı şarj sistemi, elektrikli araçlara 15 dakikada yüzde 80 şarj sağlayabilir ve ABD pazarında, elektrikli araçların ve şarj ekipmanının müşterilerle iletişim kurmasını, kimlik doğrulamasını ve faturalandırmasını sağlayan bir iletişim protokolü olan Tak ve Şarj özelliğine sahip ilk şarj cihazıdır.
Artık sürücülerin ücretlerini ödemek için bir RFID üyelik kartına, akıllı telefon uygulamasına veya kredi kartı okuyucusuna ihtiyacı olmayacak. Plug and Charge Şebeke operatöründen bağımsız olarak, fiş araca bağlandığı andan itibaren bir şarj seansı otomatik ve güvenli bir şekilde faturalandırılabilecek.
Şarj teknolojisindeki bu ilerleme, müşteri veri güvenliğini geliştirirken, şarj etme deneyimini kolaylaştırır ve basitleştirir.
RT175-S, şarj deneyimini her zamankinden daha kolay hale getirmekle kalmaz, aynı zamanda teknoloji, daha önce diğer endüstri şarj çözümleriyle ulaşılamayan modern araç sınıfı filolarına hizmet eder. Bu ünite, zarif ve kompakt bir tasarımla 175 kW’lık güçlü bir şarj sağlar ve bu da onu şarj için sınırlı alanın bulunduğu yerler için ekonomik bir çözüm haline getirir.
“RT175-S, pazar için çığır açan bir teknolojidir. 1,5 milyon AGH ABD’de yolda, bu şarj altyapı ve elektrikli ulaşım daha da geçiş şarj büyümeye mükemmel bir çözümdür,” Jane Hunter, trityum CEO’su. “RT175-S, yüksek nüfuslu alanlar için ideal çözümdür ve karayolu dinlenme durakları, akaryakıt istasyonları, belediyeler, kamu hizmetleri, filolar, perakende, eğitim, varış merkezleri, madencilik ve limanlar gibi ağır altyapılar için kolayca benimsenebilir”.
RT175-S’nin kurulumu kolaydır, ortalama yüzde 95 güç verimliliğine sahiptir ve IP65 derecelidir, çok çeşitli çevresel koşullarda maliyet tasarrufu ve optimum işlevsellik sağlar. Diğer Tritium şarj cihazları gibi, bu hızlı şarj cihazı küçük bir ayak izine sahiptir ve ek güvenlik için eğim sensörleri içeren sıvı soğutmalıdır.
Tritium’un Kurucusu ve Baş Büyüme Sorumlusu Dave Finn, “Bu teknoloji minimum bakım gerektirir, çalışma süresini en üst düzeye çıkarır ve müşterilerin şarj cihazını kullanırken kendilerini rahat hissetmelerini sağlayan güvenli bir ödeme sistemine sahiptir” dedi. RT175-S ile, EV sürücüleri yakında yeni bir enerji özgürlüğüne kavuşacak ve yaşadıkları, çalıştıkları ve seyahat ettikleri uygun yerlerde daha fazla şarj tesisi bulacaklar.
İzole güç ünitesi ve entegre güçlendirilmiş izolasyon transformatörü ile bu hızlı şarj cihazı, 104 ° F / 40degC’de sürekli 175kW çalışmaya ve 122 ° F / 50degC’de 150kW çalışmaya izin verir. İsteğe bağlı özellikler arasında -22 ° F / -30 ° C’ye kadar çalışma için soğuk hava kiti, daha fazla güvenlik için kilitli kilitlenebilir izolatörlü rozet paneli, yüksek kullanılabilir arıza akımları ile şebeke bağlantısı için SCCR’yi 100kA’ya yükseltilmiş ve birden fazla alan için güç yönetimi ve yük dengeleme yer almaktadır. Sabit fiyatlı ücretlendirme, ön provizyon / ödeme sonrası değişken fiyatlandırma ve tüketilen kWh için geçen süreye dayalı ücretler dahil olmak üzere farklı ödeme modelleriyle entegre kredi kartı uyumluluğu ile EV sürücüleri için hızlı ve güvenli ödeme yöntemleri sunar.