24.05.2022 İstanbul

 

Uzun ömürlü işletme dostu: PCL Hava Su Saatleri

Akaryakıt istasyonlarında müşterilere ücretsiz  verilen hizmetlerden bir tanesi de elektronik hava su saati uygulamasıdır.

Motorlu taşıtlarda lastik basınç değerlerinde hata olması halinde rot balans ve süspansiyon bozuklukları yaratır. Bu sebeplere bağlı olarak can güvenliği de tehlike altında olabilir. Lastik hava basıncı doğru seviyede basıldığında fren mesafesi kısalır, aracın manevra kabiliyetinde artış görülür.

7/24 Hizmet veren akaryakıt istasyonlarında hava saatlerinin sürekli çalışır durumda olması müşteri memnuniyeti ve marka değeri açısından büyük önem arz etmektedir.

En uzun ömürlü ve dayanıklı marka olan PCL hava su saatleri sürekli olarak kalibrasyonları yapılmakta, bu sayede müşterilerin yol güvenliği sağlanmış olmaktadır. Kullanılan mekanik sensörler ve elektronik CPU ile yıllarca sorunsuz olarak hizmet vermektedir. PCL marka hava saatlerinin aydınlatmalı LCD ekranı, Bar ve PSI göstergesi, araç lastiğindeki fazla havayı boşaltması, sesli ve görsel dolum sonu uyarısı gibi birçok özelliği bulunmaktadır.

TORA, 7/24 hizmet veren çağrı merkezi altyapısı ve  Türkiye  geneline yayılmış yetkili 36 bölge servisi ile gelen arıza taleplerine hızlı ve ekonomik çözümler üretmekte.

TORA, 10 yılı aşkın süredir 6000 üzerinde hava saatinin satışını gerçekleştirdi. Sizlerin de tercihi  uzun ömürlü işletme dostu PCL marka hava saatleri olmalıdır.