15.02.2016 İstanbul,
Zorlu kış şartlarında Washtec RainTecs araç yüzeylerinin su tutma özelliğini azaltır, sileceğe bile gerek kalmaz

Zorlu kış şartlarında aracınız WashTec RainTecs ile koruyun

Zorlu kış koşullarında karayollarında buzlanmanın önüne geçmek için tuz veya çeşitli kimyasallar buzun erime noktası düşürülür. Böylelikle, buz katı halde olması gerektiği halde erimeye başlar. Eğer donmamışsa da, normal koşullarda donması gerektiği sıcaklıkta donmaz.

 Ancak bu kimyasallar suyun kimyasal özelliklerini değiştirdiği gibi temas ettikleri yüzeylerin yapılarını da değiştirirler. Aracınız yolda hareket halinde iken bu kimyasallar özellikle aracınızın altına yapışır ve korozyonu hızlandırır. Diğer bir deyişle aracınızın alt kısmı çok erken çürümeye başlar. Bu durum araç üreticileri tarafından da garanti kapsamı dışında bırakılmaktadır.

WashTec Yüksek Basınçlı Alt Yıkama Sistemi   bulunan yıkama makinelerinde aracınızın altı yıkandığında bu kimyasallar da temizleneceğinden dolayı aracınız çürümeden korunur.

      WashTec Yüksek Basınçlı Alt Yıkama Sistemi 70 barlık basınç ve hareketli nozzları sayesinde aracın alt yüzeyine yapışmış tüm kir ve kimyasalları temizler. Üstelik bu işlem ortalama 3 – 4 dakika olan yıkama süresine sadece 30 saniye uzatır. Zamanınızdan ayıracağınız 30 saniye aracınızın ömrüne yıllar ekler.

   WashTec yatırımlarınızı da korur!

   Su kimyası gereği buz hale geçtiğinde hacimce genişler. Bu durumda boru, valf gibi ekipmanların içerisindeki su donduğunda hasar görür.

Anti-Freeze ünitesi ile yıkama makineniz donma riskinin bulunduğu durumlarda makinenin içerisindeki su ve kimyasalları tahliye ederek olası masrafları ortadan kaldırır, çalışma süresini optimize eder.

Kış koşullarında RainTecs ile ekstra güvenlik!

Washtec, yıllara dayanan tecrübesi ve teknolojiyi bir araya getirerek RainTecs’i üretti.

RainTecs’in “Acrylionic Formülü” sayesinde hem aracınızın boyasındaki mikro çatlaklar onarılarak aracınızın boya ömrü uzatılıyor, hem de zorlu kış koşullarında sileceklerine yardımcı olarak güvenli bir sürüş sunuyor.

RainTecs’in uygulandığı yüzeylerin su tutma özelliği azaldığı için yağmurlu havalarda cama temas eden su damlacıkları sileceğe bile gerek kalmadan kayarak uzaklaşıyor. Bu da yolu görüş kabiliyetinizi artırıyor.

Size en yakın RainTecs özellikli kimyasalları kullanan yıkama makinelerini çağrı merkezimi arayarak öğrenebilirsiniz. TORA Çağrı Merkezi: 0850 2228722

Otomatik Fırçalı Araç Yıkama Makinelerimiz ile ilgili detaylı bilgiye  aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

https://www.torapetrol.com/urunkategori/otomatik-arac-yikama-sistemleri