04.04.2015 Beylikdüzü İstanbul,

Gilbarco Veeder Root’un Türkiye’deki 50. Yılı Kutlandı

2-5 Nisan tarihleri arasında Tüyap’ta gerçekleştirilen Petroleum İstanbul 2015 fuarında ürünlerini sergileyen Tora Petrol, fuarın 3. Günü, 2005 yılından bu yana Türkiye temsilciliğini yaptıkları Gilbarco Veeder Root’un Türkiye’deki 50. yılı için kutlama düzenledi.

Tora Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Fatih AKIN’ın ev sahipliği yaptığı bol müzikli ve eğlenceli kutlamada, Tora Petrol çalışanları, akaryakıt sektör temsilcilerini ve misafirlerini stantlarında ağırladılar.

Tora Petrol ,2005 yılından beri Gilbarco Veeder Root ‘un Türkiye temsilcisi olarak hizmet veriyor.  Dünyanın en büyük 500 şirketinden biri olan,$ 18.3 milyarlık geliri ile 125 den fazla ülkede hizmet veren, dünya çapında 63 Bin den fazla iş ortağı olan Gilbarco Veeder Root, 1910 yılından bu yana akaryakıt pompası üretiyor. Tüm dünyada Pazar lideri olan uzun ömürlü ve üstün özellikli ürünlerini 100 yılı aşkın tecrübesi ile sunan Gilbarco Veeder Root 3 milyar dolarlık cirosu ile  akaryakıt sektörünün en saygı değer üreticisi konumunda. 1865 ‘te Charles Gilbert ve John Barker ‘ın öncülüğünde kurularak , Danaher Grup gibi bir dev şirketin bünyesinde bulunan   Gilbarco Vedeer Root, bu yıl Türkiye’deki 50. yılını kutladı.

Gilbarco Veeder Root’un Türkiye akaryakıt pazarına sunmuş olduğu ürünler arasında, Veeder-Root marka TLS 350, TLS 450, TLS 350R model  akaryakıt tank otomasyon sistemleri;  Red Jacket  1,5”, 2” yüksek verim, LPG ve akaryakıt dalgıç pompa modelleri; Horizon, SK700-II ve Frontier  model akaryakıt dispenser ve pompaları; LPG, CNG, Adblue pompaları bulunmaktadır. En ileri teknoloji ürünü olan Gilbarco marka akaryakıt pompa & dispenserları, yatırımınızı korur ayrıca an hızlı şekilde akaryakıt fiyatını düzenleme imkanı veren ve en iyi akaryakıt pompası olan Gilbarco dispenserleri lpg, cng, adblue, kurşunsuz, motorin ve dizel ile mükemmel çalışmaktadır.Gilbarco pompa ve dispenserlar dünyanın en düşük sapmalı metresine sahiptir ve üstün son kullanıcı deneyimi sağlar.