20.07.2018 İstanbul

Kadoil Washtec Tünel Tipi Araç Yıkama

  • Araç yıkama sistemleri ile ilgili sizin genel görüşünüz nedir? Bir çok marka var. Bunlar ile ilgili sizin görüşünüz nedir ?

Yıkama makinesi bir akaryakıt istasyonun olmazsa olmazlarındandır. Tabi bu yıkama makinesinde kalite ve yıkama anlayışı önemlilik arz eder.  Ben size tünel yıkama sisteminin farkını anlatmak istiyorum. Tünel tipi yıkama makinesi müşterinin isteğine göre uyarlanmış bir sistemdir.  Kurutma, yıkama, alt- yan yıkama, jant yıkama her şeyi isteğe göre ayarlayabilirsiniz. Tünel yıkamanın Ankara’da tercih  edilmesinin en büyük nedeni  insanların taleplerine karşılık verebilmesidir.  Aracını yıkamaya geldiğinde kendi istediği fonksiyonları seçip kafası rahat bir şekilde girip çıkıyor. Müşteriler, burada çok farklı bir sistemde yıkama makinesi olduğunu çevresine aktarıyor.

Washtec tünel tiKadoil Tünel Tipi Araç yıkama röportajı

  • Washtec Araç yıkama sistemi alırken marka tercihini hangi kriterlere göre yaptınız? Neden WasTec’i tercih ettiniz?

Türkiye’de  ve dünyada farklı markalarda yıkama makineleri  var. Karar vermeden önce bütün markaların hepsini inceledik. Müşterilerin taleplerini anketler ile öğrendik , araştırdık ve bu işte tecrübeli insanlar ile konuştuk. En son WashTec araç yıkama makinelerinde karar kıldık. Gerek kalitesi, üstün teknolojisi gerek iyi bir servis ağına sahip olması, Tora’nın ve WashTec’in her zaman makinesinin arkasında olması, en iyi araba yıkama sistemi olması nedeni ile bu markayı seçtik.  Bu zamana kadar  her hangi bir sıkıntı çekmedik. Her zaman müşteri memnuniyeti ile karşılaştık. Almış olduğumuz kararın ne kadar doğru olduğunu kanıtladık.

  • Washtec Araç yıkama sisteminizin istasyonunuza kazancı nedir? İstasyonun satışına bir ortalaması konu olacak olursa ne kadarlık bir etkisi vardır?

Müşteriler istasyona geldiğinde yakıtını alırken arabamı da yıkatayım diye düşünüyorlar. Şimdi araç yıkamaya gelirken yakıt da alıyorlar. Akkök de bulunan istasyonumuzda günlük 400- 500 araba  yıkamamız bize ciddi anlamda ek bir gelir sağladı.  Her geçen gün artarak devam ediyor bu kazanç. Makinemiz günde 700 araca kadar yıkama hizmeti verecek kapasitede.  Verdiğimiz hizmet her geçen gün daha fazla talep alıyor, beklentimizin çok üzerinde olumlu tepkiler alıyoruz.  Bu durumdan gurur duyuyoruz.

Kadoil washtec tünel araç yıkama makinesi

  • Tora’dan aldığınız başka hizmetler var mı? Tora ile çalışma sebepleriniz nelerdir?

Tora’dan pompa, alt yapı, hava su saati gibi pek çok ekipmanın yanı sıra tank temizliği gibi hizmetler de almaktayız. Türkiye piyasasında kendini kanıtlamış bir firma olduğunu düşünüyorum.  Bir işin kalitesi varsa  mutlaka o işi Tora yapmıştır diye düşünüyoruz.  Bir tank temizliği varsa mutlaka Tora’ya sorarız. Bir tank alacaksak ya da farklı bir şey yapmak istiyorsak mutlaka Tora’nın görüşünü alırız.  Servis konusunda da çok memnunuz bizim bölgemize bakan Tümaks firması işinde profesyonel ve işlerinde hakimler.  İşin kalitesi ve iş sonrası servis hizmetinin kalitesi nedeni ile Tora’yı tercih ediyoruz.

Ergin KUZU

Akköprü Petrol

Ankara