02.04.2015 İstanbul

Tora Petroleum 2015 Fuarı’nda

Tora’nın , 02 Nisan 2015 Perşembe günü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde açılan 12. Uluslararası Petrol, LPG, Madeni Yağ, Ekipman, İstasyon Market Ürünleri ve Teknoloji Fuarı Petroleum İstanbul‘da  salon 14 D150 no’lu standı yoğun ilgi görüyor.

Gilbarco Veeder-Root TLS450 konsol, probe ve tank otomasyon sistemleri, Thomas tank cidar arası kaçak kontrol sistemleri, Status gaz dedektör sistemleri, PCL hava su saatleri,  HobbyWash, Master Wash,Easy Wash ile Wash-Tec otomatik araç yıkama sistemleri, AquaPur su geri kazanım sistemleri, Gilbarco SK700-II, SK700-II Combi (LPG,CNG,Dıesel ve Benzin gibi farklı ürünleri aynı pompada bulunduran sistem), Gilbarco’nun en yeni modeli Frontier, Türkiye’de yoğun ilgi gören Horizon modeli akaryakıt pompa ve dispenserları, Fibrelite su sızdırmaz menhol kapakları, UPP akaryakıt alt yapı tesisat malzemeleri, EAE akaryakıt aydınlatma sistemleri kanoled ve çevre aydınlatmaları, SECUTECH tank kaçak kontrol sistemleri gibi pek çok ürün misafirlerin beğenisine sunuldu.

 Petroleum Fuarı 5 Nisan Pazar gününe kadar devam edecek. Ayrıca 4 Nisan’da Tora Petrol’ün standında düzenlenecek kokteyl ile Gilbarco Veeder-Root’un Türkiye’deki 50. yılı kutlanacak.