20.01.2020 İstanbul

TRITIUM EV SARJ SEÇENEKLERİ

Elektrikli Araç Şarj İstasyonları

32 Kilometre Yol Alabilmek İçin Gerekli Şarj Süreleri

10 Dakikalık Şarj İle Alınabilecek Yol

Sürdürülebilir teknolojiler hayatımıza entegre olmaya başlarken teknolojinin gelişmesi ve çevre bilincinin artmasıyla beraber elektrikli araç üretimi hız kazandı. Elektrikli araçlar, araç sahiplerine yakıt tasarrufu konusunda yüksek ölçüde kolaylık sağlamaktadır. Yalnızca aküden oluştuğu için bakım gerektirmemesi de oldukça ekonomik olduklarının bir diğer göstergesidir.

Merakla beklediğimiz yerli otomobil Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu tarafından Gebze Bilişim Vadisi’nde tanıtıma çıkarıldı. Yerli otomobil, 200 beygir güç ile 7,6 saniye, 400 beygir güç ile de 4,8 saniyenin altında 0-100 km/s hızlanabilecek. 30 dakikanın altında hızlı şarj süresi ile yüzde 80 doluluğa ulaşabilecek.

Bu evrimin bilincinde bir şirket olarak TORA, Gilbarco Tritium Ev Elektrikli şarj üniteleriyle bu değişime hazır. Gilbarco Tritium EV Elektrikli şarj üniteleri ek alan gerekmez mevcut alanlara kolayca montaj yapılır. Bu özelliğinin yanı sıra yüksek teknolojisi ile ekonomik bir çözüm olmakla birlikte yeni nesil soğutma ile güvenilir ve uzun ömürlüdür.