16.12.2014 İstanbul,

Araç yıkama makinelerinde tercihinizi Washtec’ten yana kullanın

Su,  son derece saygı göstermeyi hak ediyor ve bunu hepimizin takdir ettiğini biliyoruz. Çünkü sonsuz ve sınırsız değildir bu kaynak.

Bu nedenle bizler araç yıkama işinde sizlere nihai bir kılavuz olarak yeni modeller sunuyoruz, sizler bunları tercih ederseniz herkes gönül rahatlığıyla şunu söyleyecektir “ DOĞRU OLANI YAPIYOR “

Yeni nesil yıkama sistemleri suyun sadece tasarruf edilmesini değil, doğru şekilde kullanılmasında da önemli bir role sahip.

Şu anda kullandığınız geleneksel araç yıkama sistemlerinde harcamış olduğunuz sudan % 80 daha az su harcayarak yine aynı işi yapabilirsiniz.

Bu şekilde suyu hem doğru şekilde kullanıyoruz ve su faturalarınız bu oranda düşmesini sağlıyoruz.

Son zamanlarda bazı farkındalıklar göze çarpıyor, kuraklık gerçekten endişe verici bir izlenim bıraktı insanlar üzerinde. Dolayısı ile bu sınırsız olmayan kaynağı daha uygun bir şekilde kullanmamızın zamanı gelmedi mi diye sormadan edemiyoruz?

TORA Sizlere her zaman en iyi ve en doğru mühendislik hizmetini vermiştir. Bunu vermeye de devam edecektir.

Araç yıkama artık istasyonlar için yeni bir iş modelidir ve biz 50 yıllık tecrübesi olan ve dünyanın ilk araç yıkama makinesini yapan WASHTEC ALMANYA ile ülkemizde bu tecrübeyi paylaşıyoruz.

Bizler ile iletişime geçin ve hem çevre hem de iyi bir iş için ilk adımız birlikte atalım

Detaylı bilgi için;

Alper Buğra Şirin

00902126563010