29.11.2019 İstanbul

En Temiz Araçlar Washtec Olan İstasyonlarda

Günümüzde akaryakıt istasyonlarında ve endüstriyel tesislerde bir zorunluluk haline gelen araç yıkama makinelerinin, teknolojik gelişimini ve sayıca artışını her geçen gün daha fazla hissetmekteyiz. Araç yıkama makineleri akaryakıt sektöründeki kar marjları ve artan maliyetler göz önüne alındığında, işletmelere karlılık anlamında büyük bir katkı sağlamaktadır. Ayrıca müşteri sadakatine ve memnuniyetine de doğrudan etki etmektedir. Üstün Alman teknolojisine sahip Dünya lideri Washtec yıkama makinelerinin Türkiye temsilciliği TORA tarafından yapılmaktadır. TORA, dünyanın ilk fırçalı yıkama makinesini üreten ve yenilikçi bakış açısı ile sektöre yön veren Washtec ürünleri ile müşterilerinin değişen ihtiyaçlarına cevap vermektedir.

Günümüzde Türkiye genelinde birçok akaryakıt istasyonunda, Tora-Washtec iş birliği ve garantisinde araçlar güvenli ve temiz bir şekilde yıkanmaktadır. Washtec’in fırçalı veya fırçasız yıkama makineleri tercih edilirken, akaryakıt istasyonlarındaki potansiyel yıkama alanları, müşteri profili gibi detaylar göz önüne alınarak doğru ürün seçimi yapılır.

Tora, yüksek teknoloji ürünleri ve hizmet kalitesi ile müşterilerine yeni iş modelleri geliştirmekonusunda destek vermeye devam etmektedir. Tora-Washtec güvencesi ile 6 milyonu geçen araç yıkama sayısı, her geçen gün kalitesinden ödün vermeden artmaya devam etmektedir.