29.01.2015 İstanbul, 

Gilbarco’nun Yeni Pompası Frontier Tora Güvencesiyle Türkiye’de

Gilbarco Veeder Root’un ” Her istasyona Gilbarco” sloganı ile yola çıkarak ürettiği yeni ve ekonomik pompası Frontier, Tora güvencesi ile Türkiye pazarında yerini aldı.

Frontier pompasının tanıtım lansmanı, 29 Ocak Perşembe günü İstanbul The Ritz Carlton Otel’de yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Tora Petrol’ün ev sahipliği yaptığı tanıtım lansmanına Gilbarco Veeder-Root EMEA&ANZ  Başkanı, Gilbarco  Genel Müdürü, Gilbarco yönetim kurulu üyeleri, Tora Petrol yöneticileri ve bayileri ile akaryakıt  dağıtım şirketi temsilcileri katıldı.

Tanıtım lansmanında Gilbarco Veeder-Root Avrupa, Ortadoğu, Afrika, Avusturalya, Yeni Zelanda Başkanı Pierre Fornet, bir konuşma gerçekleştirdi. Tüm dünyada akaryakıt sektörü ihtiyaçlarına yönelik A’dan Z’ye çözümler üreten ve yaklaşık 1.4 milyar dolarlık ciroya sahip olan Gilbarco Veeder Root’un tasarladığı yeni ürünü Frontier’in teknoloji, kalite ve fiyat bakımından Türkiye pazarına uygun olduğunu dile getiren Pierre Fornet, Frontier’in Türkiye’de akaryakıt sektörüne yönelik tasarlandığını ve pazarda kısa sürede kabul göreceğini söyledi.

Tora ile iş ortaklıklarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Pierre Fornet, konuşmasında ileri ki yıllarda bu iş ortaklığının çok daha iyi yerlere taşınacağına olan inancını paylaştı.

Tora Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Akın, Gilbarco ile yavaş, fakat sağlam adımlarla ilerleyen bir birlikteliklerinin olduğunu belirterek, “Tora, kurulduğu 1998 yılından bu yana inovasyon ve kaliteden taviz vermedi. Bunun yanında, Tora olarak SEÇ-G’ye çok önem veriyoruz. SEÇ-G, Sağlık Emniyet ve Çevreye saygı göstererek hiçbir kazanın olmaması için gösterdiğimiz çalışmaların tümü ve bu faaliyetleri gerçekleştirmek gerçekten çok emek istiyor. Gerçekleştirdiğimiz bu faaliyetlerle inanıyoruz ki, çalışanlarımızın ve çevremizin hayatını garanti altına alıyoruz. Bunun inancıyla hareket ediyoruz. İşte  Gilbarco ile insana verdiğimiz değer bakımından aynı pencereden bakıyoruz. Gilbarco ile Tora’nın karakterleri bu açıdan birbirine uygun. 

Bugün 140 kişilik çalışma kadromuz,  33 bayimiz ve kendi bölgelerinde hizmet veren 11 saha ekibimiz var. Gilbarco ile yaklaşık 10 yıldır beraberliğimiz devam ediyor. İlk yıllarda bir kaç Gilbarco ürününü temsil ederken, bugün ürünlerini geniş bir yelpazede sunuyoruz.

Ortaklaşa uzun çalışmalar sonucunda Frontier pompasını kaliteden taviz vermeden ekonomik fiyatlarda pazara sunuyoruz.” diye konuştu.
 

Ürün detayı için;

https://www.torapetrol.com/urunler/Frontier