24 Şub 2015 İstanbul

Tora Petrol Montaj Süreci

Akaryakıt sektöründe 1998’den beri ürün ve hizmet sağlayıcısı olarak faaliyet gösteren TORA Petrol , satış sonrası operasyon sürecinde sırasıyla montaj-servis-bakım hizmetleri vermektedir. Müşteri talepleri doğrultusunda hizmet şartları çerçevesinde çalışılacak olan istasyona/tesise ait iş planları hazırlanmaktadır. Müşteri tarafından onaylanan plandaki çalışmaların yürütülmesi için gerekli olan ekipman ve saha ekipleri işi yapma yeterlilikleri göz önünde tutularak belirlenmektedir.

Sahaya sevk edilen malzemelerin saha ekipleri tarafından tesis edilip devreye alındığı/faaliyete geçtiği süre zarfı “montaj süreci” olarak bilinmektedir. Bu süreçteki tüm saha uygulamalarında herhangi değişiklik ilgili proje müdürünün izni alınarak yapılır. Sahadaki tüm montaj uygulamaları aşama aşama fotoğraflanır ve ilgili evraklarla birlikte arşivlenmektedir. Bu kayıtlı dokümanların ilgili proje müdürleri tarafından her daim ulaşılabilmesi için kaynak yönetiminde basılı kopya ve elektronik biçimde saklanmaktadır. Montaj uygulamalarının doğru olarak yürütülüp yürütülmediği proje müdürlerinin belirleyeceği aralıklarla kontrol edilip kayıt altına alınmaktadır.

Saha montaj ekipleri müşteri şartnameleri , formları , SEÇ dosyaları vb. dış kaynaklı dokümanlar hakkında yeterli donanıma sahip, yetkin ve tecrübeli teknisyenlerden oluşmaktadır. Teknisyenler geleneksel olarak düzenlenen TORA Petrol SEÇ haftasında teknik emniyet, ilkyardım, yangın ve ilgili branş eğitimleri almaktadır. Tüm bu eğitimler sonunda yapılan performans değerlendirmelerinde başarılı olan teknisyenler sertifikalandırılır.

Detaylı bilgi için bize ulaşın;

Çağrı Merkezi: 0850 222 87 22

Mail: montaj@torapetrol.com