28.08.2023 İstanbul

TORA, Ürdünlü misafiri JO PETROL ile tank temizliği için el sıkıştı.

Tora, Ürdünlü enerji sektörünün öncü firmalarından Jo Petrol ile akaryakıt istasyonlarındaki tank temizliği konusunda önemli bir iş birliği anlaşması imzaladı. Anlaşma kapsamında Jo Petrol’ ün üst düzey yöneticileri, Türkiye’ye gelerek Tora ile yaklaşık 2 gün boyunca yoğun görüşmelerde bulundular.
Tora Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Ertüm Tüfekçi, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Ürdün merkezli Jo Petrol ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği, akaryakıt istasyonlarının verimliliği ve güvenliği açısından son derece önemlidir. Tank temizliği, operasyonel süreçlerimizin ayrılmaz bir parçası ve bu süreçler göz önüne alındığında büyük bir sorumluluk gerektirmektedir. Jo Petrol ile gerçekleştirdiğimiz bu anlaşma, alanındaki uzmanlığımızı birleştirerek sektörde yeni standartlar oluşturmamıza olanak sağlayacaktır.” dedi.
Anlaşmanın detaylarına göre, Tora Şirketi’nin uzman ekibi ve Jo Petrol’un deneyimli personeli, akaryakıt istasyonlarının depolama tanklarının düzenli ve etkili bir şekilde temizlenmesini sağlayacaktır. Bu sayede istasyon operasyonlarının daha sorunsuz bir şekilde yürütülmesi ve müşteri memnuniyetinin sağlanması amaçlanmaktadır.
Jo Petrol üst düzey yöneticileri, Türk misafirperverliğine ve iş birliği ortamına duydukları memnuniyeti dile getirdi. Bu ziyaretin iş birliklerini daha da güçlendirmek ve enerji sektöründeki en iyi uygulamaları paylaşmak için yeni fırsatlar doğuracağına inandıklarını dile getirdiler. Ayrıca, iş birliğinin gelecekteki potansiyel projelere de kapı açacağı vurgulandı.

Tora has signed an important cooperation agreement with Jo Petrol, one of the leading companies in the Jordanian energy sector, on tank cleaning at fuel stations. Within the scope of the agreement, senior executives of Jo Petrol came to Turkey and had intense talks with Tora for about 2 days.

Tora Board Member Mr. Ertum Tüfekçi said, “This cooperation with Jordan-based Jo Petrol is extremely important for the efficiency and safety of the fuel stations. Tank cleaning is an integral part of our operational processes and requires great responsibility considering these processes. This agreement we have made will allow us to set new standards in the sector by combining our expertise in the field,”.

According to the details of the agreement, Tora’s engineers expert of fuel stations and Jo Petrol’s experienced staff will ensure the regular and effective cleaning of the gas stations’ storage tanks. In this way, it aims to carry out station operations more smoothly and ensure customer satisfaction.

Jo Petrol’s senior executives expressed their satisfaction with the Turkish hospitality and cooperation environment. They expressed their belief that this visit will create new opportunities to further strengthen their cooperation and share best practices in the energy sector. It was also emphasized that cooperation would open the door to potential future projects.