Jenerator akaryakıt tesisat otomasyon

Jeneratör Akaryakıt Tesisatı

Akaryakıt ve diğer tehlikeli sıvıların emniyetli bir şekilde TS EN 12285-1’e uygun tanklarda depolanması, A noktasından B noktasına iletilmesi için gerekli her türlü mekanik, elektrik, elektronik, otomasyon ve inşaat işlerinin sağlık, emniyet ve çevre kurallarına göre yapılmasını sağlıyoruz. 20 yılı aşkın deneyimli mühendislik kadrosu ile güvenli bir jeneratör yakıt dolum tesisatı ve otomasyonun kurulmasını sağlıyoruz. Jeneratör yakıt sistemlerinin beslenmesi için gerekli özel jeneratör akaryakıt altyapı tesisatı kurulumu yapılmaktadır. Jeneratör yakıt dolum için çift cidarlı tesisat kullanılarak her türlü zorlu şartlarda tesisatın çalışması sağlanır.

 Kullanılan tanklar çift cidarlı olup, tüm tesisat boyunca hem mekanik hem de elektronik hat kaçak dedektörleri ile sistem 7/24 kontrol edilir. Tüm jeneratör yakıt sistemi olası bir deprem sonrası çalışacak şekilde dizayn ve test edilmektedir. Kullanılan borular TS EN 14125 sertifikasına sahiptir. Datacenter Veri merkezi için Tier 3, Tier 4, Seviye 3 ve Seviye 4 sertifikalı Jeneratör Yakıtı depolama özeliklerine göre yapılmaktadır. Ayrıca yakıt parlatma sistemi ile düzenli olarak yakıtın doğru bir şekilde kalması sağlanır. Tankta bekleyen yakıt zamanla su ve bakteriyel çamur veya jel oluşturabilir. Yakıt parlatma sistemleri bu oluşumun önüne geçerek yakıtı sürekli ilk gün kalitesinde tutmanızı sağlar.  Tüm sistemi deprem anında korumak için “deprem emici” olması gerekir, aksi takdirde jeneratöre en büyük ihtiyaç duyulan deprem sonrasında sistem çalışmaz hale gelebilir. Bu ufak detayın gözden kaçırılmaması gerekir.

Bugüne kadar 3,000 adet üzerinde jeneratör yakıt sistemi TSE 12820‘ye göre  çeşitli hastane, alışveriş merkezleri, otel, okul, üniversite, kampüs, veri merkezleri, site ve bankalarda kurulmuştur.